Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Netflix ανακοίνωσε τη σειρά stop-motion Pokémon Concierge (trailer)

Η σειρά stop-motion Pokémon Concierge θα κάνει σύντομα πρεμιέρα στο Netflix. Σε αυτή θα πρωταγωνιστεί η Haru, που είναι θυρωρός σε ένα Pokémon Resort και το σενάριο ακολουθεί τις σχέσεις της με τα Pokémon και τους ιδιοκτήτες τους που επισκέπτονται το θέρετρο. Ένα από αυτά είναι το Psyduck που θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε στο παρακάτω teaser.

Kaτά τη διάρκεια του πρόσφατου Pokémon Presents, η Minyoung Kim του Netflix δήλωσε για το Pokémon Concierge:


"Έχουμε μια ομάδα ειδικών εδώ στην Ιαπωνία που είναι παθιασμένοι με την εύρεση και την ανάπτυξη πρωτότυπων ιστοριών από τη χώρα, που μπορούν να ενθουσιάσουν το κοινό σε όλο τον κόσμο και είμαστε προσηλωμένοι στο να μεταφέρουμε τις αγαπημένες ιστορίες των fans και τα manga σε εξαιρετικές σειρές".

"Με αυτόν τον τίτλο, αποφασίσαμε να παντρέψουμε μια εντελώς νέα ιστορία που επεκτείνει το σύμπαν των Pokémon με πρωτοποριακά κινούμενα σχέδια stop-motion. Για να ζωντανέψουμε αυτόν τον νέο κόσμο, συνεργαστήκαμε με την εκπληκτική δημιουργική ομάδα της Dwarf Studio".

Η Dwarf Studio βρίσκεται επίσης πίσω από το stop-motion animation Rilakkuma and Kaoru του Netflix.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*